Ny 3D-printer til medicin- og farmaceutindustrien

15-10-2019

Stratasys udvider sit produktsortiment med en ny PolyJet 3D-printer til medicin- og farmaceutindustrien. Med den nye J750™ Digital Anatomy kan man nu printe virkelighedstro anatomiske modeller.

Nyhet - SSYS medicin J750.jpg

Stratasys J750™ Digital Anatomy er en 3D-printer specielt udviklet for at genskabe den rigtige vævsfølelse og biomekaniske egenskaber ved den menneskelige anatomi i medicinske 3D-print. Additiv fremstilling indenfor medicin- og farmaceutindustrien forbedrer uddannelse og kirurgiske forberedelser, samtidig med at det hjælper producenter af medicinsk udstyr med at udføre designverificering, validering, anvendelsesmuligheder og fejlanalyse før nye produkter introduceres for patienter.

3D printede modeller skaber sikre og realistiske uddannelsesmiljøer

I dag anvendes blandt andet kadavere, dyr eller syntetiske modeller som alle har betydelige begrænsninger ved medicinsk uddannelse og kirurgiske forberedelser. Kadaver opnår ikke den rette følelse af vævet og kræver ligeledes kontrollerede miljøer, og den animalske anatomi er kun tilnærmelsesvis lig den menneskelige, hvilket kan være problematisk. Med emner fra J750™ Digital Anatomy genskabes den faktiske vævsfølelse og den medicinske uddannelse eller kirurgiske forberedelse kan ske hvor som helst uden specielle faciliteter. 

Nyhet - SSYS medicin J750 - Protech.jpg

Tre nye materialer til anatomiske applikationer

GelMatrix Resin, TissueMatrix Resin og BoneMatrix Resin hedder de tre nye materialer som lanceres sammen med Stratasys J750™ Digital Anatomy. Materialerne kan kombineres i et og samme print hvilket giver over 100 nye, unikke digitale materialer som passer perfekt til anatomiske applikationer. Stratasys J750™ Digital Anatomy leveres med hele materialeportfolioen til PolyJet så brugere kan opnå medicinske modeller i fuldfarve med en virkelighedstro følelse.4D Heart P - J750 Digital Anatomy.jpg

GrabCAD™ programsoftware til digital anatomi

Stratasys Programsoftware GrabCAD Print er designet til at forenkle og effektiviserer printprocesser. Den unikke Voxel-funktion muliggør forvalidering af anatomiske applikationer og har over 100 indbyggede indstillinger som er egnet til medicin- og farmaceutindustrien.

Kontakt Protech for mere information og priser.


Protech er nordisk forhandler af Stratasys

Protech har siden 1993 været nordisk leverandør af Stratasys 3D-printere. Vi har derfor stor erfaring med 3D-print og er i dag Nordens største og ældste leverandør af 3D-printere. Vi sørger for installation, uddannelse, service og levering af materialer til samtlige Stratasys produkter.

Kontakt vores sælger for mere information

Kontakt vores sælger direkte eller send dine oplysninger via vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Stratasys Partner logo 2016_300px.pngThomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107