Information fra Protech omkring Covid-19

23-03-2020

Protech fortsætter som normalt med levering af råmaterialer, reservedele og udstyr. Vores supportafdeling findes ligeledes tilgængelig på både mail og telefon.

Protech-lager-supoort.jpg

Protech Danmark ApS prioriterer både jeres og vores medarbejdes sundhed højest. Vi følger derfor myndighedernes krav og anbefalinger. Med denne nyhedsopdatering vil vi informere om tilstanden i vores virksomhed i disse udfordrende tider.

Protech ordreafdeling

Vi har fra vores leverandører fået forsikring om at leverancer af råmateriale, reservedele og maskiner indtil videre fungerer præcis som normalt.

Vores hovedlager i Stockholm er velfyldt og vi får til stadighed nye leverancer ind. Vi er klar til at levere det I mangler. Leverancer kan dog tage længere tid end normalt pga. Uforudsete hændelser undervejs. Når I bestiller varer, så husk at sikre Jer at Jeres varemodtagelse er åben og kan tage imod leverancen.

Vores ordreafdeling står klar til at hjælpe. Husk som altid at bestille via order@protech.dk

Protech supportafdeling

Vores supportafdeling er tilgængelig præcis som normalt til at svare på Jeres spørgsmål, både på mail og telefon. På grund af rejse- og besøgsrestriktioner kan det dog være svært at få vores serviceteknikere onsite. Nogle steder kan vi fortsat komme, men vi tager vores forbehold, så tag en snak med os på forhånd.

Alternativt kan vi tage maskiner ind og servicere på vores værksted, ligesom vi naturligvis er klar til at guide via telefon og mail. Sidst men ikke mindst har vi mulighed for at hjælpe med print, indtil tingene igen normaliserer sig. Kontakt vores supportafdeling, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.

Til vores supportsider »

Uddannelse

Nu kan måske være et udmærket tidspunkt at overveje produktion med egen 3D-printer. Vi er klar til at hjælpe dig videre med konkret rådgivning, både via telefon og webmøde.

Tøv ikke med at kontakte os.


Kontakt

Thomas Tønnsen
tt@protech.dk
61265810