Udnævnt til Gazellevirksomhed 2018

19-10-2018

Dagens Industri har udpeget Protech til Gazelle 2018, som udnævner os til en af Sveriges hurtigst voksende virksomheder.

di_gasell__new2015_fb.jpgI år fejrer Protech 25-års jubilæum og vi er meget stolte over at tage imod denne prestigefyldte pris som årets Gazellevirksomhed.
 
Prisen indebærer en opfyldelse af en lang række forskellige kriterier relateret til vækst og sunde aktiviteter. F.eks. skal man have en omsætning som overstiger 10 millioner kroner, mindst ti ansatte, mindst have fordoblet sin omsætning det seneste året samt have øget sin omsætning hvert år de seneste tre år.
 
-     ”Det er utrolig flot at Protech for anden gang er blevet udnævnt til Gazellevirksomhed af DI”, siger Anders Brask, administrerende direktør for Protech. ”Sidst vi blev udnævnt var i 2007”, siger Anders Brask og fortsætter; ”At opnå den vækst som kræves for at blive Gazelle to gange havde ikke været muligt uden Protechs fantastiske personale. Mange af vores medarbejdere var også med i 2007”.
 
I dag er Protech Nordic AB en nordisk koncern med egne datterselskaber i alle nordiske lande og med en koncernomsætning på over 100 mio. kroner. Virksomheden har de seneste år vækstet med 30 – 35% og har i dag 35+ medarbejdere rundt om i Norden.

HeaderProtech25webb-right.jpg