Desktop Metal Studio System+ installeret i Stockholm

28-08-2019

Protech har nu installeret Studio System+ fra Desktop Metal i nyt showroom på hovedkontoret i Stockholm.

Desktop Metal i Stockholm.jpg

Tre enheder står linet op i det nye showroom hos Protech i Stockholm - BMD 3D-printeren Studio+, rensestationen Debinder og sintringsovnen Furnace. Produktionsflowet af metalemner til interesserede kunder er allerede i fuld gang.

– Det er super fedt at være i gang og at vi nu kan fremvise et komplet system som viser hele produktionskæden, siger Thomas Tønnesen. Vi har testkørt systemet problemfrit og er nu klar til at ta’ imod forespørgsler på benchmarks og mødebookinger, siger Thomas.

Et komplet system til dem som vil gøre det enkelt

Desktop Metal Studio System+ anvender en FDM-lignende printmetode som hedder Bound Metal Deposition (BMD). Det betyder at en sammensætning af metalpulver, voks og polymerbindemiddel ekstruderes lag for lag til et emne. Her kan du læse om hele processen fra konstruktion til færdigt metalemne. BMD-metoden er egnet til fremstilling af prototyper i metal men også serieproduktion i lavt styktal.

Billedkilde: Thore Dam Mortensen, Teknovation ApS– Desktop Metal er et oplagt valg for brugere som vil have et enkelt og hurtigt system til produktion af metalemner. Et stort plus ved systemet er at man let kan fjerne støttematerialet i hånden eller med simpelt værktøj, siger Thomas. Desktop Metal er et af markedets eneste muligheder for dem som ikke ønsker eller ikke kan håndterer metalpulver, forklarer Thomas. Derudover er det også en relativ enkel proces at få hele systemet på plads i ethvert værksted eller produktionsmiljø uden større ændringer af lokalerne eller ventilation, afslutter Thomas.

Du er velkommen til at kontakte Protech for mere information og booking af en Desktop Metal fremvisning.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107