Kundecases

Hvordan gør andre? Læs om kunder som anvender 3D-printere fra Stratasys, Desktop Metal og MakerBot.

For at inspirere og fortælle om hvordan andre anvender 3D-printere har vi samlet alle kundecases. Læs om hvordan andre vælger at bruge 3D-teknologien i forskellige virksomheder og applikationsområder. Hvordan kan 3D-teknologien effektiviserer udviklingsprocesser og reducere produktionsomkostninger for dig?

 • Kundberättelser-Protech-Stratasys-3D skrivare-Desktop Metal.jpg

 • Nylon 12CF til lette prototyper

  Onewheel fremstiller unikke motordrevne skateboards. Slutprodukterne fremstilles oftest i aluminium, hvorfor der kræves rigtig stærke og stive prototyper som samtidig skal opretholde en let vægt. Onewheel anvender Nylon 12CF, et kulfiberforstærket nylonmateriale, som klarer de hårdeste funktionstests.

  Med egne 3D-printere kan konstruktører hurtigt veksle imellem forskellige projekter og funktionsteste løbende.

  Se filmen på Stratasys.com »

 • Metaldele til forbrændingsmotorer

  Lumenium udvikler forbrændingsmotorer med unikke konstruktioner. Med en Desktop Metal Studio fremstiller konstruktørerne letvægtskomponenter i metal. Styrken i komponenterne er alfa og omega, mens der er højere krav til nøjagtigheden. De printede dele har avancerede geometrier og tåler høje temperaturer.

  Med Desktop Metal 3D-printere har Lumenium øget evnen til at iterere mellem forskellige komponenter.

  Læs hele artiklen her »

 • Prototyper i kulfiber holder målet

  Utah Trikes fremstiller specialbyggede rullestole, 3- og 4-hjulede cykler. Med Stratasys FDM 3D-printeren kan konstruktørerne på en omkostnings- og tidseffektiv måde printe rigtig stærke prototyper i kulfiberforstærket Nylon. Prototyperne anvendes til avancerede funktionstests, hvor man f.eks. kører i hårdt terræn med køretøjerne.

  Emner printet i Nylon 12CF har vist sig at være det eneste materiale som klarer de skrappe funktionstests.

  Læs hele kundecasen her »

 • Bildspel - Kundberättelser.jpg

 • Printer specialtilpassede produkter

  Premo fremstiller specialtilpassede greb med MakerBot Replicator+ og Stratasys Fortus 450mc. Først skabes et personligt håndaftryk i en gelé som 3D-skannes og forvandles til en digital fil. Den første prototype printes i en MakerBot Replicator+ for at verificere at grebet er korrekt.

  Slutproduktet printes herefter i Fortus 450mc fra Stratasys og efterbehandles dernæst efter kundens ønske med f.eks. en lakering.

  Læs hele kundecasen her »

 • Serieproduktion af slutprodukter

  Teledyne RESON A/S anvender en Fortus 380mc fra Stratasys til at printe slutprodukter som derefter monteres i deres 3D-skanningsudstyr. Hvert år printer Teledyne RESON A/S mindre serieproduktioner på  50-100 dele, hvilket har minimeret deres lageromkostninger.

  Med en 3D-printer i eget regi har det medført betydelige besparelser i produktionen, samt at ingeniørerne kan arbejde mere frit i hele produktionslinjen.

  Læs hele kundecasen her »

 • 3D-print for hurtige beslutninger

  Thule har et højt produktionsflow af prototyper med to Fortus 250mc. Prototyperne anvendes tidligt i udviklingsfasen for hurtigt og enkelt at kunne evaluere og verificere forskellige produktidéer. Med 3D-printere i eget regi fremstiller Thule hurtigt slutprodukter uden nogle mellemled.

  Takket være den høje driftssikkerhed er 3D-printerne hos Thule i gang døgnet rundt for at følge med prototypeteamets høje arbejdstempo.

  Læs hele kundecasen her »

 • Bildspel - Kundberättelser - Protech - Stratasys.jpg

 • Konceptmodeller med den rette følelse

  Thermos har store designkrav til sine produkter som skal føles rigtige og se korrekte ud ved evaluering og verificering. Med både FDM og PolyJet 3D-printere fra Stratasys kan deres konstruktører printe så mange fysiske iterationer som kræves for at opnå det perfekte slutprodukt så hurtigt som muligt.

  Er der behov for at justere konstruktionen kan et nyt print igangsættes med nogle ganske få klik.

  Læs hele kundecasen hos Stratasys.com »

 • Printer arkitektoniske modeller

  Mitekgruppen fremstiller bl.a. arkitektoniske modeller og skalamodeller. Da Stockholm by i 2005 efterspurgte en model af Stockholm Centrum i skalaen 1:1000, besluttede man sig for at investere i en Stratasys 3D-printer. Med 3D-printeren blev modellen færdig på seks måneder, mens traditionelle metoder ville have taget flere år.

  Udstillingsmodellen fylder i alt 48 m2 med over 10.000 bygninger.

  Læs hele kundecasen her »

 • Funktionsmodeller til motorer

  Ducati fremstiller motorcykler med innovativt design, unikke motorer og avanceret teknik. Med en 3D-printer i eget regi printer konstruktører funktionelle prototyper og konceptmodeller, hvilket reducerer produktionstiden fra idé til færdig motorcykel. Emnerne funktionstestes og verificeres inden man går videre til næste step.

  Udover hurtigere produktion, reduceres omkostningerne og hvert projekt bliver nemmere at budgettere.

  Læs hele kundecasen hos Stratasys.com »


 • Kontakt sælger

  Kontakt vores sælger direkte eller indtast dine oplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Materialebestilling

  Kontakt os hvis du har spørgsmål vedrørende din materialebestilling eller vil lægge en ordre.

  Telefon: 7683 8107
  Mail: order@protech.dk

 • Om Protech

  Protech har eksisteret i over 20 år og er en af Nordens førende leverandører af 3D-printere. Vi har stor erfaring med additiv fremstilling og stiller os gerne til rådighed for gratis rådgivning. Læs mere om Protech her »

  Protech 25 years.png