CAD/CAM-system

Integreret CAD/CAM-system til design, konstruktion og kvalitetskontrol.

Med CAD/CAM kan du digitalt skabe grafiske præsentationer. Det kan skabes i både solider, overflader og meget mere. CAD anvendes til at tegne digitale designs som herefter eksempelvis kan fremstilles i en 3D-printer.

 •  

  CAD/CAM-system

  Mange af vores CAD/CAM-systemer er tilpasset specifikke brancher. Eksempelvis tilbyder vi TopSolid’Wood og TopSolid’WoodCAM til træbearbejdning til træindustrien eller Type3 til design og konstruktion af smykker med komplekse former og geometrier.

  Kort sagt finder du en masse forskellige anvendelsesmuligheder for vores CAD/CAM systemer, som garanteret kommer til at tage din konstruktion og produktion til nye højder. Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere, så kontakt os endeligt, vi hjælper dig gerne videre.

  Hvad er CAD?

  CAD var oprindeligt forkortelsen for Computer Aided Drafting, men står i dag for Computer Aided Design. CAD er et program hvor man skaber tegninger digitalt, sidenhen kan disse tegninger anvendes til produktion, eksempelvis ved hjælp af en 3D-printer eller en fræser. I begyndelsen anvendtes teknikken mest til at konstruere maskiner og værktøjer, men i løbet af de senere år har udviklingen af programmerne ført til at man nu også kan skabe imponerende og detaljerede 3D-visualiseringer.

  Hvad er CAM?

  CAM er en forkortelse for Computer Aided Manufacturing som på dansk vil sige at tage geometrierne fra en CAD model og skabe koordinater/koder som kan anvendes på NC/CNC-styrede maskiner, eksempelvis fræsere og drejebænke.


 • Kontakt sælger

  Kontakt sælger direkte eller indtast dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Om Protech

  Protech har været på markedet i 25 år og er Nordens førende forhandler af 3D-printere. Vores 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot og Desktop Metal.