3D-printere til metal fra Desktop Metal

Desktop Metal 3D-printeren skaber nye muligheder for hurtigt og nemt at printe emner i metal.

Desktop Metal tilbyder komplette løsninger med 3D-printere til prototypefremstilling og serieproduktion i metal i lave styktal. Desktop Metal er egnet til skoler, værkstæder, produktionsvirksomheder og industrier som har behov for driftssikre og trygge produktionsmiljøer.
 • Desktop Metal.jpg

 • Vælg en 3D-printer fra Desktop Metal

  Vores løsninger fra Desktop Metal omfatter systemer med tre forskellige printteknologier, BMD (Bound Metal Deposition), Binder Jetting og SPJ (Single Pass Jetting). Studio System 2 har en byggevolumen på 300 x 200 x 200 mm og anvender printteknologien BMD. Shop System™ fås med fire forskellige printvolumener og anvender Binder Jetting, en fremstillingsmetode hvor bindemiddel sprøjtes ud over et fint lag metalpulver, lag for lag til et færdigt metalemne.

  Production System™ fås i to varianter, P-1 og P-50. Begge systemer anvender SPJ-printteknologien, som ligner Binder Jetting. P1 har en byggevolumen på 200 x 100 x 40 mm og P-50 på 490 x 380 x 260 mm.

  Find den rigtige løsning med Protech

  Sammen med Protech finder kunderne frem til de rigtige løsninger til additiv fremstilling. Med en 3D-printer i eget regi kan virksomheder reducere produktionstider og omkostninger væsentligt. Kontakt os i dag.

 • Desktop Metal parts.jpg

 • Desktop Metal Studio Systems 3D-skrivare.jpg

 • Enkel 2-trins løsning til metalproduktion

  Studio System 2 er en komplet 2-trins løsning til metalproduktion, som er nem at installere i eksisterende lokaler. Takket være den enkle installation slipper kunden for høje omkostninger til ombygning og/eller installation af specieltilpassede ventilationssystemer og avanceret beskyttelsesudstyr.

  3D-printeren bruger BMD-printteknologien, som efterligner den velkendte FDM-teknologi fra Stratasys. Studio System 2 loades med kassetter indeholdende materialestænger, som derefter ekstruderes lag på lag, indtil emnet er færdig.

  Det printede emne, den såkaldte greenpart, placeres direkte i sintringsovnen Furnace, hvor opvarmningsprocessen får metalpartiklerne til at sinteres og smelte sammen til et homogent metalemne.

  Kontakt Protech for yderligere information.

 • Shop System.jpg

 • Omkostningseffektiv løsning for metallproduktion

  Shop System™ er en omkostningseffektiv løsning specielt velegnet til maskinværkstæder. Systemet består af tre forskellige enheder: 3D-printer, Powder Station og sintringsovn. Man kan også supplerer med tørreovn og Powder Blender.

  3D-printeren anvender printmetoden Binder Jetting hvor en dyse sprøjter et bindemiddel ud lag for lag.  Denne teknologi skaber metaldele til en brøkdel af omkostningerne og overstiger hastigheden for laserbaserede systemer.

  Det færdige emne lægges herefter i Powder Stationen for at separere emnet fra det overskydende pulver. Emnet placeres dernæst i en sintringsovn hvor opvarmningsprocessen gør  at metalpartiklerne sintres og smeltes sammen.

  Kontakt Protech for yderligere information.


 • Kontakt sælger

  Udfyld kontaktformularen eller kontakt vores sælger direkte for yderligere information om vores 3D-printere fra Desktop Metal. Vi hjælper med at finde frem til præcis den løsning som passer ind i din virksomhed.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107
  Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


 • Om Protech

  Protech er Nordens førende leverandør af 3D-printere. Det som kendetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisation, levering af driftssikre produkter og lokalt lager af forbrugsmateriale for hurtige leveringer. Læs mere om Protech her.

  Desktop Metal er en banebrydende fabrikant af 3D-printere fra USA. Protech har siden starten af 2017 været nordisk forhandler af samtlige produkter fra Desktop Metal.

  logos_primary - 2_color_black.png