Professionelle 3D-printere til produktion i metal

Protech har et komplet udvalg af 3D-printere i forskellige prisklasser fra Xact Metal og Desktop Metal.

Reagér hurtigere, reducer leveringstid og produktionsomkostninger med en 3D-printer som matcher præcist dine behov. Protech tilbyder produkter med banebrydende teknologier som Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition) og SPJ (Single Pass Jetting).

 • 3D-printere og materialer til metalproduktion

  Protech har et omfattende produktudvalg af professionelle 3D-printere fra Xact Metal og Desktop Metal. Vores 3D-printere er baseret på banebrydende teknologier som Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition), Binder Jetting og SPJ (Single Pass Jetting). Med markedets bredeste udvalg af metaller, alt fra rustfrit stål til kobber, kan vores kunder dække de fleste applikationsområder med additiv fremstilling.

  Lave investerings- og driftsomkostninger gør metalproduktion mere tilgængeligt for mindre værksteder, produktionsvirksomheder og industrier med begrænset budget. 3D-printere skal også være lette at installere i eksisterende lokaler så større ombygninger og/eller installation af specialtilpassede ventilationssystemer kan undgås.

  3D-printere til værksteder, virksomheder og industrier

  XM200C er en driftssikker 3D-printer fra Xact Metal som er egnet til værksteder, produktionsvirksomheder og industrier med begrænsede budgetter. Denne metalprinter er et åbent system og anvender den pulverbaserede printteknologi Metal PBF. Det åbne system gør det for muligt for brugeren selv at ændre og eksperimentere med parametre i maskinen.

  Studio System 2 fra Desktop Metal er et brugervenligt produktionssystem i to trin og er egnet til brugere som ikke kan eller vil håndtere pulver i sine produktionsmiljøer. Studio System 2 producerer emner med den unikke BMD-teknologi. Det andet system, Shop System, anvender printteknologien Binder Jetting som sprøjter et bindemiddel ud på et lag af metalpulver, lag for lag. Shop System findes i fire forskellige printvolumner og er egnet til serieproduktion på maskinværksteder.

  Det største system i Desktop Metals produktportefølje er Production System som findes i to varianter, P-1 og P-50. Begge systemer anvender printteknologien SPJ, som ligner Binder Jetting. P-1 har en byggevolumen på 200 x 100 x 40 mm og P-50 på 490 x 380 x 260 mm.

  Om de forskellige printteknologier

 • Metal PBF från Protech.jpg

  Sådan fungere Metal PBF

  Metal PBF er en fremstillingsmetode hvor metalpulver smeltes sammen med laser, lag for lag til et færdigt metalemne. Der kræves normalt ingen efterbehandling af emnet som kommer ud af maskinen for at opnå optimal styrke. Inden for additiv fremstilling kaldes denne metode også for SLM (Selective Laser Melting) eller DMLS (Direct Metal Laser Sintering).

 • BMD från Protech.jpg

  Sådan fungerer BMD-teknologien

  BMD er en fremstillingsmetode hvor en blanding af metalpulver og polymer smeltes sammen og lægges ud lag for lag. Det færdige print lægges herefter i et rensekar som renser polymeren væk. Derefter anvendes en sintringsovn for at sintre printet til et færdigt emne. Fremstillingsmetode efterligner den velkendte FDM-teknologi fra Stratasys.

 • SPJ Protech.jpg

  Sådan fungerer SPJ-teknologien

  SPJ er en fremstillingsmetode hvor et bindemiddel sprayes ud på et lag af metalpulver, lag for lag til et færdigt metalemne. Derefter lægges emnet i en sintringsovn for at sintre printet til et færdigt metalemne.

  Binder Jetting har samme printmetode som SPJ.


 • Kontakt sælger

  Udfyld kontaktformularen eller kontakt vores sælger direkte for yderligere information om vores 3D-printere fra Xact Metal eller Desktop Metal.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107
  Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.

   


 • Vi hjælper dig med at lykkedes

  Med vores ekspertise og brede kendskab hjælper vi kunder med at finde den rette løsning som komplementerer deres værksteder og produktionsanlæg med produktion i metal. Med 3D-printere i eget regi kan virksomheder reducere leveringstider og produktionsomkostninger drastisk. Protech hjælper kunder med at lykkes via sparring og vidensdeling efter lang tid i branchen.


  Om Protech

  Protech er Nordens største forhandler af 3D-printere. Det som kendetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisation, levering af driftssikre produkter og lokalt laver af forbrugsmateriale til hurtige leveringer.

  Vores 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot, Desktop Metal og Xact Metal.

  1 - Logos Suppliers Protech.jpg