Professionelle 3D-printere til produktion i metal

Protech har et komplet udvalg af 3D-printere i forskellige prisklasser fra Xact Metal og Desktop Metal.

Reagér hurtigere, reducer leveringstid og produktionsomkostninger med en 3D-printer som matcher præcist dine behov. Vælg mellem tre forskellige teknologier: Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition) og SPJ (Single Pass Jetting).


 • 3D-printere til metalproduktion fra Protech

  Protech tilbyder forskellige modeller af 3D-printere fra Xact Metal og Desktop Metal som er egnet til brugere indenfor udviklings- og produktionsindustrien og sågar alle former for uddannelse. Med 3D-printer i eget regi effektiviseres hele produktionslinjen og brugeren får fuld kontrol over sine omkostninger.

  Xact Metals 3D-printere XM200C og XM200S er egnet til virksomheder og industrier som vil arbejde med pulverbaseret metalteknologi og samtidig have friheden til selv at kunne eksperimentere med nye materialer. Det brugervenlige Studio System+ fra Desktop Metal passer til kontormiljøer, hvor man ønsker et komplet produktionssystem med 3D-printere, rensestation og sintringsovn.

  Print med Metal PBF-, BMD- eller SPJ-teknik

  Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion) hedder teknologien som anvendes i alle 3D-printere fra Xact Metal. I systemerne fra Desktop Metal anvendes to forskellige teknologier som kaldes henholdsvis BMD (Bound Metal Deposition) og SPJ (Single Pass Jetting) Læs mere om forskellene herunder.

 • Metal PBF från Protech.jpg

  Sådan fungere Metal PBF

  Metal PBF er en fremstillingsmetode hvor metalpulver smeltes sammen med laser, lag for lag til et færdigt metalemne. Der kræves normalt ingen efterbehandling af emnet som kommer ud af maskinen for at opnå optimal styrke. Inden for additiv fremstilling kaldes denne metode også for SLM (Selective Laser Melting) eller DMLS (Direct Metal Laser Sintering).

 • BMD från Protech.jpg

  Sådan fungerer BMD-teknologien

  BDM er en fremstillingsmetode hvor en blanding af metalpulver og polymer smeltes sammen og lægges ud lag for lag. Det færdige print lægges herefter i et rensekar som renser polymeren væk. Derefter anvendes en sintringsovn for at sintre printet til et færdigt emne. Printdelen i denne fremstillingsmetode efterligner den velkendte FDM-teknologi fra Stratasys.

 • SPJ Protech.jpg

  Sådan fungerer SPJ-teknologien

  SPJ er en fremstillingsmetode hvor et bindemiddel sprayes ud på et lag af metalpulver, lag for lag til et færdigt metalemne. Derefter lægges emnet i en sintringsovn for at sintre printet til et færdigt metalemne.


 • Kontakt vores sælger

  Udfyld vores kontaktformular eller kontakt vores sælger direkte for yderligere information om vores 3D-printere.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Om Protech

  Protech blev grundlagt I 1993 og er i dag Nordens største forhandler af 3D-printere. Vores 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot, Desktop Metal og Xact Metal.

  LogosSuppliers.jpg