Print dine produktdesign direkte på kontoret

Find nye metoder til at effektivisere din produktudvikling og opnå større konkurrenceevne.

 • Som designer, konstruktør eller produktchef er det vigtigt at finde metoder til at løse svære udfordringer så som omkostningsbesparelser, hård konkurrence og konstant pres for at imponere med tilstrækkelige innovative løsninger, for at vinde opgaver.

  Ved at supplere med 3D-print kan brugere nemt printe virkelighedstro konceptmodeller med stor pålidelighed i høj opløsning, direkte fra kontoret eller designstudiet.

  3D-printeren Stratasys J35 Pro er kompakt og let at betjene. Med multimateriale valg kan emner printes i et stykke med alt fra bløde til hårde detaljer i fuld gråskala.

  DK Download brochure.gif

 • J35 Frilagd med broschyr.jpg


 • On-demand webinar

  Dette webinar giver inspiration til, hvordan Stratasys J35 Pro kan løse mange af dine udfordringer og effektivisere din produktudviklingsproces.


 • Fordele ved J35 Pro

  Her er nogle af de største fordele, som J35 Pro tilbyder. Læs dem igennem og kontakt Protech hvis de skal implementeres i din virksomhed.

   Unikt supportmateriale – Print små detaljer med komplekse geometrier og vask derefter supportmaterialet af med almindeligt postevand.

   Prototyper på timer, ikke uger – Du får hurtigt dine 3D-printede prototyper i hånden, hvilket giver dig hurtigt feedback fra kollegaer og kunder.

    Realistiske prototyper, som har den rigtige følelse – Den høje opløsning, kvaliteten og præcisionen gør at det du designer på skærmen, kan printes og præsenteres på en professionel og realistisk måde.

    Prototyper i forskellige materialer – Stratasys J35 Pro giver dig mulighed for at kombinere gennemsigtige, hårde og bløde detaljer - i et og samme print. • E-bog med tips

  Du kan også downloade e-bogen '7 tidsbesparende veje til forenklet 3D-print', som tager udgangspunkt i, hvor din virksomhed kan spare penge med additive løsninger.

  DK - Download e-bogen her.gif

 • ”Vi får de fleste print lavet natten over, og allerede
  dagen efter kan vi fremvise konceptmodeller for kunderne”.

  Yaniv Adir, projektleder Taga

  DK - Læs kundeanmeldelsen her.gif


 • j35-pro-safe-air-2.jpg


 • Protech-None_Blue-Grey_500px.png

  Protech Danmark Aps AB, Kokbjerg 14, 6000 Kolding
  Telefon: 76 83 81 07 CVR: 28100582
  Persondataforordning (GDPR)


 • Vi hjælper dig med at lykkedes.
  Protech har været aktiv inden for additiv fremstilling i næsten 30 år. Med vores ekspertise har hundredvis af skoler, virksomheder og industrier fundet de rigtige løsninger, der passer til deres behov.

  Protech Kunder.jpg