Velbesøgte 3D-seminarier

19-03-2018

De seneste 3D-print seminarer i henholdsvis Glostrup og Kolding var en stor succes. Protech havde på de to dage ca. 50 deltagere fra ca. 30 forskellige virksomheder.

Protech 3D-seminar.jpg

Efter en kort introduktion til Protech og Stratasys, gennemgik vi i kort de forskellige teknologier og material er fra Stratasys. Fokus var bevidst primært rettet mod mulighederne med 3D-print, og ikke på de enkelte maskiner og specifikationer.

En række cases fra den danske industri

Der var samlet en række cases, primært fra den danske industri. De forskellige cases var fra et bredt udsnit af de mange forskellige brancher vi i Protech arbejder med. Dog primært den industrielle sektor, hvor vi i øjeblikket oplever en meget stor efterspørgsel. Så der blev vist opspændings fixturer, montage værktøjer og robotgribere.

Steffen Schmidt fra Danfoss fortalte om Danfoss’ brug af 3D-print, og om hvilke visioner man har hos Danfoss i forhold til 3D-print i fremtiden. Derudover fortalte Steffen om hvorfor Danfoss Drives valgte Stratasys og Protech som leverandør af professionelle 3D-printere, og om hvorfor det fortsat er netop Stratasys og Protech der er primær leverandør.

Evald Ottosson tog deltagerne med en tur ned af ”memory lane”, hvor han fortalte om hvordan 3D-print har udviklet sig siden Protech gik ind i branchen tilbage i 1993.

Deltagerne fik mulighed for at se forskellige 3D-printere

I Glostrup havde vi medbragt en MakerBot Replicator+ og en Stratasys F170. I Kolding fik deltagerne mulighed for at se vores danske kundecenter, hvor der pt. er 5 forskellige 3D-printere, lige fra den mindste MakerBot, til de store Stratasys Fortus 450mc og Stratasys Objet260 Connex3.

Alt i alt et par rigtigt gode dage, med engagerede og interesserede deltagere, som kunne gå hjem med idéer og inputs til hvordan professionelt 3D-print kan integreres og anvendes i det daglige.


Stratasys Protech.jpgThomas Tønnesen
Country Manager Protech Danmark

tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107