Utlodder 3D-printere til skoloer

24-11-2015

Protech & MakerBot investerer i fremtiden og Skandinaviske skoler! I december udlodder Protech 21 stk. MakerBot 3D-printere til en markedsværdi af ca. 450.000 kr.

3D-skrivare-till-skolor-MakerBot-Protech.jpg

- Konkurrencen sluttede mandag d. 14. december -

3D-printere til skoler

Protech vil, i samarbejde med MakerBot, i løbet af december sende 3D-printere til skoler i Danmark, Sverige og Norge. Baggrunden er først og fremmest at støtte skandinaviske skoler, samt biddrage med viden indenfor 3D-print.

- I fremtiden vil vi se et stærkt stigende behov for personer som kender 3D design og 3D-print, fortæller Thomas Tønnesen, Country Manager i Protech Danmark ApS. Derfor kræves der nu en nærmest massiv uddannelsesmæssig satsning indenfor området omkring 3D-print, fortsætter Thomas Tønnesen. Når vi som nu ser at skolerne har fået en tydelig interesse indenfor 3D-teknik, er det helt naturligt for Protech at hjælpe til.

- Visse europæiske lande er banebrydende i anvendelsen af 3D-printere i uddannelsen og inspirerer her igennem elevernes kreativitet, fortæller Andreas Langfeld, General Manager MakerBot Europa. Det er vigtigt for skolerne allerede nu at begynde integrationen af 3D-printere i undervisningen, for derigennem at forberede eleverne på de krav som vil blive stillet på fremtidens arbejdspladser, fortsætter Langfeld. Vi er glade for samarbejdet med Protech, og for at kunne starte denne vigtige proces i Skandinavien sammen med dem, afslutter Langfeld.

Fordeling af 3D-printerne i Skandinavien

MakerBot-3D-skrivare.pngSverige:
3 st MakerBot Replicator Z18
6 st MakerBot Replicator Mini

Danmark:
2 st MakerBot Replicator Z18
4 st MakerBot Replicator Mini

Norge:
2 st MakerBot Replicator Z18
4 st MakerBot Replicator Mini

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07