Gratis undervisningsmateriale

10-02-2015

Stratasys tager os med en ny og gratis undervisningsplan til nye højder indenfor 3D-teknologien: Stratasys Curriculum.

Stratasys-Curriculum-Protech.jpg

Forelæsning kombineret med praktiske projekter

Forbered dine studerende og elever til en karriere formet af 3D Print teknologi.

Hvad er 3D-print? Hvad kan 3D-print bidrag til industrielt og i undervisningen? Ved at kombinere dybdegående forelæsninger og diskussion med spændende praktiske øvelser, vil dine studerende og elever opnå både den teoretiske og praktiske viden de har behov for, for at kunne arbejde med denne spændende teknologi i fremtiden.

Tydelige instruktioner til undervisningen

Kurset er opbygget modulært, så du kan fokusere på de emner som er mest interessante i forhold til de studerendes interesse og Jeres pensum. Vi anbefaler at man følger de første moduler, for derefter at tilføje de moduler som er mest relevante i forhold til Jer.

Undervisningsplanen indeholder tydelige instruktioner til hvert modul af undervisningen, samt PowerPoint præsentationer som kan downloades til hver lektion.

Kurset er tilpasset et undervisningssemester på 14 uger, med en ugentlig samling i klassen. Vi anbefaler 4-6 timer til hver samling, men dette kan deles op i to ugentlige samlinger, så teori og praksis skilles.
Bliv en del af et verdensomspændende community

Du bliver en del af et verdensomspændende community af undervisere, som arbejder for at udvikle og udvide brugen af 3D print indenfor uddannelse. Fordi teknologi udvikles, så er uddannelsesmaterialet udviklet så det løbende kan tilpasses.

I forbindelse med at uddannelses materialet opdateres, modtager du nyt materiale og invitationer til spændende webinarer.

Alt undervisningsmateriale er på engelsk. Se et eksempel her og læs mere på www.stratasys.com.

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07