Protech fylder 10 år

26-09-2014

Sidste år kunne Protech Nordic AB fejre 20 års fødselsdag, i år er turen kommet til det danske datterselskab Protech Danmark ApS, der fylder 10 år.

En rivende udvikling

3D-printerbranchen har været igennem en rivende udvikling de sidste 10 år, ikke mindst tilbuddene inden for de billigere typer af 3D-printere er eksploderet. En udvikling, der som i mange andre tilsvarende brancher, stiller store krav til markedsspillerne, derfor er det også en stolt country manager hos Protech Danmark, der kan fejre 10 års fødselsdag.

- Stratasys har spillet en uhyre vigtig rolle i vores udvikling igennem de seneste 10 år. Og det gør de fortsat. Tidligere anvendte man typisk printerne til at producere funktionelle prototyper, i dag går udviklingen mere i retningen af fremstilling af produktionsudstyr og færdigproduktion. Stratasys vil også fremover være vores vigtigste produkt, men vi lægger meget vægt på hele tiden at tilpasse os markedet, så vi er i stand til at tilbyde det helt rigtige sortiment med den rigtige bredde. Det er altafgørende, at vores kunder investerer i det produkt, der bedst opfylder deres behov, så produktet både skaber værdi internt fra dag 1 og samtidig tjener sig selv hjem relativt hurtigt. Derfor lægger vi stor vægt på at rådgive i dybden og dele ud af vores store erfaring og knowhow på området, fortæller Thomas Tønnesen.

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07