Objet 3D-printere til Protech

28-10-2015

Protech bliver ny leverandør af Polyjet/Objet i Norden. Protech tilføjer Stratasys Polyjet 3D-printere til sit sortiment.

Objet-3D-skrivare-Protech-Stratasys.jpg

Udvider produktsortimentet

Protech bliver fra og med 11. januar 2016 leverandør af Stratasys Polyjet i hele Norden. Dermed kommer samtlige de velkendte teknologier FDM, Polyjet & Vax/DoD fra Stratasys at leveres og serviceres af Protech i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Varemærkerne Mojo, uPrint, Dimension, Fortus, Objet, Eden, Connex, Solidscape og MakerBot kommer derfor for første gang at kunne leveres af samme leverandør.

- Vi er utroligt glade og stolte over at Stratasys har givet Protech muligheden for at blive leverandør af Polyjet, siger Thomas Tønnesen, Country Manager i Protech Danmark. Protech bliver med denne udvidelse af produkt palletten en af få leverandører i Europa som sælger samtlige Stratasys maskintyper. Det bliver utroligt spændende at fortsætte Protech’s ekspansion indenfor 3D-print, afslutter Thomas Tønnesen.

Leverandør med stor erfaring

Protech har forhandlet Stratasys 3D-printere siden 1993, og har siden da leveret mere end 1.000 professionelle 3D-printere og er dermed den største leverandør af professionelle 3D-printere i Norden.

Materialesalg, service & support

Fra og med 11. januar 2016 vil Protech håndtere materialesalg, service og support til Objet/Polyjet kunder. Kontakt os endeligt hvis der skulle være spørgsmål.

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07