Nyt FDM materiale: ASA

09-09-2014

Stratasys udvider nu FDM materiale-udvalget med ASA, som ligner det velkendte ABS, men har større styrke, endnu bedre finish. Desuden er ASA UV-stabilt, hvilket gør det særdeles velegnet til produktion af udendørs produkter.

ASA-Stratasys-Protech.jpg

ASA er oprindeligt udviklet af BASF som et udendørs ABS, og er et velkendt materiale til produkter indenfor automotive, elektronik, udendørs værktøj samt sports artikler.

ASA ligner ABS, men har højere styrke, fleksibilitet og temperaturbestandighed (HDT), derudover giver ASA den bedste overflade finish af alle Stratasys FDM materialer.

ASA kommer til Stratasys Fortus 360mc, Fortus 400mc samt Fortus 900mc og anvender Stratasys velkendte opløselige support materiale, hvilket gør det utroligt let at håndtere.

I Protech vil vi i løbet af kort tid opgradere vores demo Fortus 400mc til også at kunne printe ASA, så vi, som med alle andre FDM materialer, kan printe tests in-house.

Er du interesseret i ASA, eller nogle af de øvrige FDM materialer og maskiner, skal du endeligt tage fat i os på tlf. 7683 8107 eller info@protech.dk

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07