Årets bedste 3D-printer til undervisning

12-01-2018

All3dp har udpeget MakerBot Replicator+ til den bedste 3D-printer til undervisning.

press_header.jpg

All3dp.com er et verdensledende magasin indenfor 3D-printere og 3D-print. Hvert år udpeger All3dp.com en række 3D-printere som passer bedst - Best 3D Printer Awards 2017 / 2018. I år er MakerBot Replicator+ udpeget til bedste 3D-printer til undervisning.

En af årsagerne er ifølge  All3dp.com, at ingen anden 3D-leverandør har investeret så intensivt i at opbygge et dedikeret økosystem til undervisningsområdet.

All3DP-Best-3D-Printer-for-Schools-500x628px.pngDen dedikerede produktudvikling af Makerbot Replicator+ resulterer i at sikkerhedsrisikoen minimeres, hvilket gør 3D-printeren optimal til anvendelse i et klasselokale, hvor nysgerrige børn befinder sig. Byggepladen på MakerBot Replicator+ bliver ikke opvarmet og man risikerer derved ikke at brænde fingrene og den varme extruder på MakerBot er svær at komme til.

Desuden findes der en cloud-baseret opsætning fra MakerBot.  Softwaren gør det enkelt for de studerende at vælge 3D-modeller på Thingiverse som siden kan sendes direkte til 3D-printeren via en mobilapp. 3D-printeren og selve printet kan herefter overvåges fra mobiltelefonen.

Thingiverse Education er der uendeligt meget information til rådighed for at gøre undervisningen spændende. Du får adgang til hundredvis af lektioner og andet nyttigt undervisningsmateriale, blandt andet en håndbog som hjælper lærerne med nøglebegreberne indenfor 3D-moddelering og 3D-print.

“Best 3D Printer Awards 2017 /2018 – the 12 Winners” finder du her.