Materiale

Vi tilbyder forskellige materialer som optimerer anvendelsen af din 3D-printer fra Protech

Fra gummilignende biokompatible polymerer til højstyrke thermoplast og metalmateriale i forskellige legeringer. Print funktionelle prototyper og konceptmodeller, realistiske funktionsmodeller og slutprodukter. Med vores materialeudvalg og 3D-printere lykkedes konstruktører og ingeniører også med de mest krævende printopgaver.

 •  

  FDM Termoplaster

  FDM teknologien fremstiller stærke og holdbare emner i velkendte konstruktions thermoplastmaterialer. Emnerne anvendes i alt fra prototyper, produktionsværktøjer og slutprodukter. I udvalget af FDM materialer findes blandt andet PLA, ABS, ASA, PC, Nylon, ULTEM 1010 og ULTEM 9085.

  Læs om alle Stratasys materialer her »
  Download sikkerhedsdatablad »

 •  

  PolyJet Polymerer

  PolyJet teknologien gør det muligt at udskrive detaljerede emner med glatte overflader i både hårde, bløde og gennemsigtige materialer. Der findes endda mulighed for at udskrive fuldfarvede emner. Biokompatible materialer og specialmaterialer til dentalindustrien er også tilgængelige.

  Læs om alle Stratasys materialer her »
  Download sikkerhedsdatablad »

 •  

  BMD Metalmateriale

  Desktop Metals materialer er baseret på Metal Injection Molding, MIM. Materialet kan anvendes til fremstilling af prototyper, men også til serieproduktion.

  I materialeudvalget findes blandt andet 17-4PH, AISI 4140, 316 L, Kobber, Inconel 625 og H13 (Orvar).

  Læs om alle BMD-materialer på her »


 • Kontakt sælger

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107