Stratasys brugermøde

Vi er glade for at kunne invitere til det første danske Stratasys brugermøde i vores Kundecenter i Kolding torsdag d. 28. februar.

Advanced Engineering Helsinki Protech Stratasys.jpg

Nogle har været med som kunde igennem rigtigt mange år, andre er kommet til for ganske nyligt. Vi glæder os til at byde alle velkommen til en dag med masser af info og vidensdeling omkring Stratasys 3D-printere. Vi sørger for at give Jer en opdatering på hvad og hvem Protech er i dag, samt på hvad man kan med Stratasys 3D-printere. Der er sket rigtigt meget de seneste år! Derudover vil Evald Ottosson, delejer af Protech AB, fortælle om hvordan det går med Stratasys i Protechs øvrige lande; Sverige, Norge og Finland.

Vi har også fået Steffen Schmidt fra Danfoss og Jørgen Rasmussen fra Grundfos til at fortælle lidt om hvordan de anvender 3D-print i hverdagen hos henholdsvis Danfoss og Grundfos.

Hvis der er andre der har en god/spændende case fra hverdagens brug af Stratasys 3D-printere, er I meget velkommen til at dele den på dagen. I må naturligvis også meget gerne medbringe egne emner og vise, det er altid inspirerende at se hvad andre gør og kan.

Vi skal også en tur i vores showroom, hvor vi har forskellige Stratasys FDM og PolyJet-printere kørende. Der vil være rig mulighed for networking. Det tror vi mange vil have gavn af, da flere af Jer har behov der ligner hinanden.

Vi glæder os til at se Jer!


Program for dagen:

9.30
Registrering og rundstykker

10.00
Velkomst og kort præsentation af Protech v/Thomas Tønnesen

10.10
Gennemgang af Stratasys 3D-printere og materialer, sammen med cases fra ”den virkelige verden” v/Thomas Tønnesen

11.30
Evald Ottosson fortæller om Protech og Stratasys i Sverige, Norge og Finland, igen med udgangspunkt i eksempler fra dagligdagen.

12.00
Rundtur i vores showroom.

12.30
Frokost

13.00
Steffen Schmidt fortæller om Danfoss’ 3D-print.

13.30
Jørgen Rasmussen fortæller om Grundfos’ 3D-print.

14.00
Networking for de interesserede resten af eftermiddagen.


Praktiske oplysninger:

Torsdag d. 28. februar, kl. 9.30
Protech Kundecenter, Kokbjerg 14, 6000 Kolding

Tilmelding:

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest torsdag d. 21. februar på mail til Thomas Tønnesen på tt@protech.dk Tilmelding sker efter først-til-mølle, da der er et begrænset antal pladser.

Stratasys Protech.jpg