Kurser

Skræddersyede kurser på samtlige af vores produkter og programmer i vores produktportefølje.


Kom i gang med dit seneste indkøb, eller uddan nyt personale.  Alle vores kurser tilpasses deltagernes forhåndsviden, behov og ønsker. Kurserne holdes enten hos kunden eller i Protechs lokaler i Kolding, Stockholm eller Borås.


 • Stratasys 3D-printere

  stratasys-3d-skrivare.pngProtech har uddannet brugere af Stratasys 3D-printere siden 1995. Vi kortlægger kundens behov og forhåndsviden og skræddersyer kurser ud fra dette.

  Sammen med køb af en Stratasys 3D-printer indgår der uddannelse. For kunder som allerede har maskiner og som har behov for at uddanne yderligere personale, skræddersyer vi ligeledes kurser hertil.

  Kontakt os for priser og booking.


 • Missler CAD/CAM-program

  missler-kurser.jpgVi tilbyder både grundlæggende og avancerede kurser i Missler. Protech har uddannet TopSolid brugere siden 1995. Ingen kurser er de samme, vi skræddersyer altid indholdet efter kundens behov.

  Vi anbefaler alle kunder som har investeret i et nyt program at tage et grundkursus. Med et kursus kan brugeren lære de grundlæggende funktioner for at maksimere anvendelsen. Senere kan der tages mere avancerede kurser.

  Kontakt os for priser og booking.