Additiv fremstilling

Additiv fremstilling er en omkostningseffektiv og let anvendelig metode til at fremstille fysiske emner.

Additiv fremstilling (AM) er en benævnelse for en metode til at fremstille tredimensionelle komponenter. Ved AM skaber man emnerne ved at tilføje materiale lag-for-lag. Modsat spåntagende bearbejdning, som eksempelvis drejning og fræsning, hvor man fjerner materiale for at nå den ønskede form.

 •  

  Minimerer materialespild

  Med AM processerne kan virksomheder mindske materialespild væsentligt i forhold til spåntagende bearbejdningsprocesser. Den spåntagende bearbejdning skaber store mængder materialespild, som dels kan være dyrt at bortskaffe, dels belaster miljøet i bortskaffelsesprocessen.

  Hvilken AM metode passer dig?

  Det er ikke altid selvfølgeligt hvilken teknologi eller maskinen som passer lige netop til dig og dine behov i forhold til 3D-print. Kontakt Protech og få en snak om mulighederne i forhold til dine ønsker og udfordringer. Vi er sikre på at der også findes en løsning til dig og dine idéer!


 • Konceptmodeller

  Har du en idé til et nyt produkt, kan en konceptmodel være en fordel.

  Verificer dit design, er det den form du havde tænkt dig? Er der plads til alt det du havde tænkt dig? Er proportionerne rigtige?

 • Bedre Design med konceptmodeller

  For Megatrade Beslag i Hvidovre er design Alfa og Omega. Med en 3D-printer in-house kan de hurtigt fremstille prototyper til en lav pris. Er der behov for ændringer, er arbejdet gjort på få minutter og 3D-printeren er i gang med den nye version.


 • Funktionsmodeller

  Vær sikker på at alt er korrekt ved at funktionsteste dine idéer.

  Kan dit emne skrues sammen med de dele det skal? Er prototypen fleksibel nok til dig behov? Har du testen den i det rigtige miljø?

 • Holdbare funktionsmodeller til malkeanlæg

  S.A. Christensen i Kolding producerer malkeanlæg, der er naturligt høje krav til de funktionelle prototyper som skal testes ude på gårdene. S.A. Christensen anvender holdbare prototyper i ABS thermoplast, og kan ved hjælp af dette lave funktionsmodeller som tåler den behandling de får i staldene.


 • Produktionsudstyr

  Specialfremstillede fixturer, montageværktøjer, robotgribere og vakuumforme.

  Indenfor industrien findes der et stort behov for specialfremstillet udstyr og værktøj. Med en 3D-printer kan du printe holdbare og formstabile værktøjer direkte uden brug af andre maskiner.

 • Montageværktøjer hos Danfoss

  På Danfoss fabrik i Gråsten er AM en vigtig fremstillingsmetode til hurtigt og let at fremstille special tilpassede fixturer og montageværktøjer. De printede værktøjer anvendes direkte i montagelinjerne.


 • Slutprodukter

  Til special tilpassede kundeløsninger og produkter i små serier.

  Hvis du har behov for at fremstille slutprodukter i korte serier, kan en 3D-printer være til stor gavn for din virksomhed. Mulighederne er mange, vi har mange materiale muligheder som kan passe til dine og dine kunders behov.

 • Udskriver specialtilpassede komponenter

  Hos Teledyne Reson i Slangerup udvikles og fremstilles undervands sonarer, mange af disse fremstilles i få eksemplarer og en del af komponenterne fremstilles direkte via 3D-print i ABS, ASA og Polykarbonat.


 • Kontakt sælger

  Kontakt sælger direkte eller indtast dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Om Protech

  Protech har været på markedet i 25 år og er Nordens førende forhandler af 3D-printere. Vores 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot og Desktop Metal.