3D-printere til metal fra Desktop Metal

Desktop Metal 3D-printeren skaber nye muligheder for hurtigt og nemt at printe emner i metal.

Vælg en 3D-printer fra Desktop Metal hvis det skal være enkelt for dig at fremstille emner i metal. Desktop Metal tilbyder 3D-printere til både produktionsfremstilling og serieproduktion. Eftersom Desktop Metals metalmateriale og processer er baseret på Metal Incection Molding MIM, er tilgængeligheden af forskellige materialetyper høj.

 •  

  Produktion i små og store seriestørrelser

  Vores løsninger fra Desktop Metal omfatter to systemer, Studio System+ og Production System. 3D-printeren til Studio System+ har en byggevolumen på 300 x 200 x 200 mm og er egnet til prototypefremstilling og produktion af mindre styktal. 3D-printeren Production System er væsentligt hurtigere og har en byggevolumen på 330 x 330 x 330 mm. Production System egner sig bedst til store seriestørrelser. Begge systemer styres enkelt med et cloud baseret software, hvilket skaber et effektivt produktionsflow fra konstruktion til færdigt print.

  Studio System+ og Production System er baseret på Metal Injection Molding (MIM). Dette åbner op for mange højkvalitets legeringer og vel velgennemprøvede processer, med kendte leverandører som Sandvik, Veloxint og Carpenter.

 • Studio System+ – en metalprinter til kontoret

  Studio System+ er en komplet løsning til metalprint på kontoret. 3D-printeren anvender en teknik som kaldes Bound Metal Deposition (BMD) og efterligner den velkendte FDM-teknik fra Stratasys. Studio System+ loades med kassetter som indeholder metalstave, som derefter ekstruderes lag for lag indtil printet er færdigt. Foruden metallet, indeholder stavene polymer og voks som efterfølgende vaskes bort i en rensestation (Debinder).

  Støttestrukturen opbygges primært i samme materiale som selve emnet, men mellem supportslagene og emnet printes et lag bestående af keramik, dette sintres ikke og bliver til støv under sintringsprocessen.

  Det færdigvaskede emne placeres derefter i en sintringsovn (Furnace) hvor de resterende polymer først brændes væk, hvorefter metalpartiklerne sintres og smelter sammen ved høj varme.

  Den fuldt integrerede software styrer hele fremstillingsprocessen, fra print via debinding til sintring og der er fuld kontrol over emnets forskellige step i fremstillingsprocessen. Efter sintring kan man let fjerne støttemateriale uden hjælp fra avanceret værktøj.

  Her kan du læse om hele processen fra konstruktion til færdigt metalemne.

 • Production System – print af store metalemner

  Production System anvender printmetoden Single Pass Jetting (SPJ), hvor et bindemiddel sprayes ud på lag af metalpulver. SPJ bevirker at printhastigheden er betydelige højere end alle andre metalprintere. Håndteringen af det printede emne gennemgår derefter samme proces med samme udstyr som Studio System+. Dette gør at en bruger kan drage fordel af begge systemer til en lavere omkostning.


 • Kontakt sælger

  Kontakt sælger direkte eller indtast dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Om Protech

  Protech blev grundlagt i 1993 og er i dag Nordens førende leverandør af 3D-printere. Vores 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot, Desktop Metal og Xact Metal.

  logos_primary - 2_color_black.png